nuffnang ads

Memaparkan catatan dengan label 100 % TESTIMONI BERKESAN SECRET CORREA. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label 100 % TESTIMONI BERKESAN SECRET CORREA. Papar semua catatan

Jumaat, 18 September 2015

Tak Percaya Dengan Losyen SC



Hilang keyakinan nak cuba Losyen SC
Sebab sebelum ni cuba produk kurus jugak
Yang jenis pil, memang tak menjadi

Dah cuba sebotol SC baru nampak sendiri

Dalam 4hari sahaja dah turun 2 kilo
Hanya fokus pada bahagian perut, paha, dan dagu

Tanpa excersice pun boleh hilang sebanyak 2kg dgn beberapa hari saja tau!!

Kini dengan yakinnya dia percaya SC sbg Losyen kuruskan badan yang paling selamat, pantas dan sedia untuk mempromosikan SC kepada rakan2 nya di luar sana.


Jika anda mengalami masalah sebegini, jgn takut untuk mencuba dan merasai sendiri bekaikan losyen SC ini

Hubungi saya sekarang!!
+60168292303

+60168292303
+60168292303
+60168292303
+60168292303

#sayajualonline #sayajual #sayajualmurah#SecretCorrea #sempoimempoiyempoikelempoi#kurustanpadiet #kuruscaraselamat

Lepas bersalin Waktu Terbaik Untuk Kurus



Betul tak statement ni?
Lepas bersalin adalah waktu yang ternbaik untuk kuruskan badan?
Sapa setuju sila komen

Taahu tak caranya macam mana?
Ni saya nak kongsikan pengalam customer kami berpantang dengan Losyen Kurus Sejuk SC.
Dengan penggunaan yang konsisten setiap minggu akan ada penurunan yang ketara
Setiap inci yang besar berubah menjadi kecik

Strecthmark dan selulit perlaha lahan menghilang
Losyen kurus yang sejuk buat ibu2 selesa menggunakannya
Dan ia tidak menggangu proses penyusuan ibu

Kami sangat menggalakkan ibu2 yang berpantang dan mahu slim semula untuk menggunakan Losyen Kurus sejuk kami yang mana telah disahkan HALAL oleh JAKIM dan mendapat kelulusan dari KKM.

Segera dapatkan dari agent2 sah kami!!
Hubungi saya
+60168292303
+60168292303
+60168292303
+60168292303
+60168292303

Culas Sapu SC



Sebelum ni tak muat seluaq
Tapi lepas jumpa SC, sapu ja ikut saranan kaunselor
Payah sikit la nak sapu dengan anak kecik ni
Selalu culas ja sapu
Tapi memang terkejut bila sarung uniform kerja dh muat balik.
Result awesome!!
Happy nya tak terkata.
Nak masuk kerja pn confident ja.
Korang yang culas sapu SC pn blh dpt result awesome
Klu rajin, silap2 blh londeh seluaq.

Jom dapatkan sebotol sekarang!!
+60168292303
+60168292303
+60168292303
+60168292303

#secretCorrea
#sayagunasayajual
#slimmingCollagen

Testimoni Losyen Kurus Sejuk Secret Correa


Rekahan (stretchmark) perut, lengan dan peha berkurang!!

"Wah, sungguh tak sangka!!
Masa mula2 nak try memang takut.
Jadi ke tidak ke benda ni.
Nak nak pulak sy ni kurang berdiet
Tapi Alhamdulillah, 
Baru 2 minggu dah nampak hasil
SAIZ SUSUT DARI 39 KEPADA 36!!!
Best Losyen ni, kurangkan rekahan pada perut, lengan dan peha saya.
Saya rekemen kat kawan pn result sama.
Rekahan di perut berkurangan.
Tqs ye kenalkan saya dengan Losyen Secret Correa"-Pn.Safina,Brunei
Tahniah Pn.Safina dari kami team Secret Correa.
Betul kan?
TAK CUBA TAK TAHU
DAH CUBA BARU TAHU

Nak hilangkan strectmark?
+60168292303
+60168292303
+60168292303
+60168292303

Isnin, 14 September 2015

Hanya secalit SC Sikecil lena dbuai mimpi




Apa yang anda rasa bila demam, batuk dan selsema pada masa yang sama?
Mesti tak selesa kn?
Inikan pula bayi yang berusia 27 hari!!
Sehingga terpaksa dimasukkan ke wad namun si ibu berdegil untuk sapukan Losyen Kurus Sejuk SC pada bayinya.
Alhamdulillah, ia menunjukkan keserasian.
Batuk dan selsema sembuh, si kecil lena di buai mimpi.
Tahniah Pn.Fiza di atas kepercayaan pua terhadap losyen SC ini.
Sebab tu la setiap rumah wajib ada sebotol SC
Bukan untuk kurus je tau.
Macam-macam kebaikan ada pada sebotol Sc.

Hubungi segera untuk lebih kebaikan SC
+6016-8292303

Losyen Kurus Sejuk Secret Correa

Tekanan darah tinggi di Malaysia

Tekana darah tinggi (hipertensi) kadang-kala digelar "pembunuh senyap" kerana tidak menunjukkan apa-apa simptom pada peringkat awal tetapi menyumbang kepada bilangan kematian yang tinggi dalam kalangan rakyat Malaysia dan juga seluruh dunia.
Hal ini dengan secara tidak langsung menunjukkan cara hidup di bandar dan didesa tidak banyak perbezaan di samping beberapa faktor lain yang menyumbang kepada penyakit ini seperti faktor genetik.
Darah tinggi adalah penyebab utama serangan jantung (heart attack), lemah jantung (heart failure), kegagalan buah pinggang dan kebutaan. Namun begitu penyakit darah tinggi ini mudah dikesan dan dapat dikawal dengan mengubah gaya hidup dan tabiat pemakanan selain dari  pengambilan ubat yang berterusan.
Apa itu darah tinggi??
Arteri bertindak sebagai hos yang membawa darah dari jantung ke bahagian lain badan anda. Jika terdapat satu gumpalan di dalam hos, ia akan menyebakan tekanan meningkat. Tekanan darah tinggi juga berlaku apabila tekanan darah yang melalui arteri anda lebih tinggi dari biasa.

Jalani kehidupan anda dengan gaya hidup sihat
Kurangkan berat badan anda dengan losyen kurus sejuk Secret Correa

WhatsApp segera
+60168292303
+60168292303
+60168292303
+60168292303
+60168292303

Testimoni Losyen Kurus Sejuk


PERUT BUNCIT MACAM MENGANDUNG 9 BULAN!!

Haa, ni testimoni diri sendiri tau..
Setiap kali naik public transport, mesti dapat tempat duduk.
Kenapa? sbb orang fikir aku pregnant.
Tengok la perut besar ku ini, macam nak meletop dah!!
Malu oii biila kawan2 tegur kata aku dah macam ibu anak lima.
Namun kini aku bersyukur sebab dipertemukan dengan Losyen Kurus Sejuk ni
Bila balik kampung, mak pn tegur perut buncit ku dah hilang.
Kawan2 pn cakap perut ku dh kempis !!
Terima kasih Losyen Kurus Sejuk Secret Correa!!

Nak hilangkan perut buncit macam saya??
Jangan malu-malu hubungi saya di talian:

+6016 8292303
+6016 8292303
+6016 8292303
+6016 8292303
+6016 8292303
+6016 8292303

CEPAT2 ORDER SEKARANG UNTUK DISKAUN HEBAT!!!

Sabtu, 12 September 2015

Dalam Diam Ekzema Ku Terawat




Korang tahu tentang Losyen Kurus Sejuk Secret Correa?
Ingatkan losyen untuk kurus je.
Tapi Alhamdulillah, dalam dian ekzema ku d rawat.
Bukan tu saja, gatal-gatal badan akibat salah makan pn dh hilang sekarang.
Disebablan kesan SC yang terlampau hebat ni, nak kutambah ORDER SEKARANG


Itulah semangat Kak Ayu kita dari Batu Caves,
Bukan saja dah selim-melim tapi masalah ekzema pn berjaya d atasi.
Korang nak rasa apa yang kak ayu kita rasa?
Kenapa perlu tunggu lama-lama?
Jangan bila dh berpenyakit baru nak rawat
Mencegah itu lebih baik dari merawat kn?

WhatsApp untuk order
Tak rugi anda mencuba
Rugi bila anda duk diam tak buat apa-apa.
 WhatsApp sekarang ke

+60168292302
+60168292302
+60168292302
+60168292302

Legakan Bengkak Susu



Bengkak susu??

Sakitnyaaaaa TAPI dengan Sc, lega teruss!!

Nak cerita pengalaman sendiri
Sakitnya rasa bila bengkak susu
Nak d pam, pam xde.
Anak menyusu tapi masih sakitnya masih ada.
Nak menangis rasa bila dah tak tahan sakit.
Tapi, tiba-tiba teringatkan Losyen SC losyen sejuk.
Ku cuba sapu dengan harapan sejuknya mampu mengurangkan sakit.
Ya ALLAH.. sukanya hati..
Dengan teknik urutan SC, masalah bengkak susuku settle sakitnya tiada lagi.
Rupanya SC memang multifunction.
Kalau ada yang mengalaminya, jangan berlengah lagi.
Ambil SC dan sapu
Dengan tekbik urutan istimewa yang diajar oleh consultant ni bengkak susu bukan lagi satu masalah.
SUSU sikit? SC ni juga MILK BOOSTER tau!!

WhatsApp untuk settle masalah anda
+60168292303
+60168292303
+60168292303

Tak mustahil!! Siapa kata mustahil?



Meh sini nak share
Kita kasi settle semua masalah dengan hanya "sapuan eksklusif SC"
Hanya dengan 1 produk anda dapat kembalikan berat badan MELAMPAU kepada BERAT IDEAL.

Saya mencari 100 orang yang benar-benar mahu kurus, bukan main-main ye.

  • Anda akan dipantau hingga berjaya
  • Sesuai untuk lelaki dan perempuan
  • Tiada kesan sampingan kecuali TERKURUS je nanti
  • Lulus KKM

TOP RANKING NI!!
MANA NAK CARI???
Mudah je
WhatsApp
+6016 8292303
+6016 8292303
+6016 8292303
+6016 8292303
Dengar kata ada diskaun hebat!!

Jatuh cinta dengan SC




SAYA DAH JATUH CINTA DENGANNYA!!!

Serius!! Hidup serba tak kena tanpa Losyen Multifungsi Berkalogen ni.

Dah la sejuk, selesa je bila dipakai.

Lihatlah penampilan saya sekarang ni, jauh berbeza dari dulu.

Ramai yang tegus saya nampak KURUS dan nampak CANTIK.

Hati siapa yang tak seronok dapat pujian macam tu?

Saya betul betul guna dengan penuh istiqomah selama 2 minggu.

Di perut saya sapu lebih sikit. Sekarang ni perut buncit dah hilang.

Setiap kali repeat order, wajib ambil 2 botol

Risau la dengan produk LAKU KERAS ni takut tiada stock pula.

Buat yang ada masalah kegemukan, cubalah anda pasti tak akan menyesal macam saya.

Pn.Wawa-Puchong

==========================================

Taip SC AWESOME dan hantar ke +6016 8292303
Taip SC AWESOME dan hantar ke +6016 8292303
Taip SC AWESOME dan hantar ke +6016 8292303
Taip SC AWESOME dan hantar ke +6016 8292303
Taip SC AWESOME dan hantar ke +6016 8292303

Secret Correa Multifungsi



Tekanan Darah Tinggi di Malaysia
Tekanan darah tinggi (hipertensi) kadang-kala digelar “pembunuh senyap” kerana tidak menunjukkan apa-apa simptom pada peringkat awal tetapi menyebabkan bilangan kematian yang tinggi di kalangan rakyat Malaysia dan juga di seluruh dunia.
Ini dengan secara tidak langsung menunjukkan cara hidup di bandar dan di desa tidak banyak perbezaan di samping faktor genetik juga berkemungkinan memainkan peranan yang besar.
Darah tinggi adalah penyebab utama penyakit serangan jantung (heart attack) lemah jantung (heart failure), kegagalan buah pinggang dan buta. Mujurlah penyakit ini senang dikesan dan boleh dikawal dengan menukar gaya hidup dan pengubatan.
Apa itu tekanan darah tinggi?
Arteri seperti hos yang membawa darah dari jantung anda ke bahagian lain badan anda. Jika terdapat satu gumpalan di dalam hos, ia akan meningkatkan tekanan meningkat. Tekanan darah tinggi (juga memanggil high blood presure) berlaku apabila gerakan-gerakan darah anda melalui arteri anda di satu tekanan lebih tinggi daripada normal.
Apakah itu tekanan darah normal?
Nilai normal tekanan darah seseorang dengan ukuran tinggi badan, berat badan, keaktifan normal dan kesihatan secara umum adalah pada ukuran 120/80 mmHG. Dalam aktiviti seharian, tekanan darah normalnya adalah dalam lingkungan stabil. Tetapi secara umum, angka pemeriksaan tekanan darah menurun saat tidur dan meningkat di waktu anda aktif atau berolahraga.
JALANI KEHIDUPAN ANDA DENGAN GAYA HIDUP SIHAT
Kurangkan berat badan anda / OBESITI dengan losyen kurus sejuk SECRET CORREA.
Wassap segera
📲+60168292303

Testimoni Secret Correa


CIK ABANG MARAH MAKAN PIL KURUS

"Nanti jatuh sakit siapa yang susah? 
Abang jugak kan?
 Bukan main risau cik abang saya ni.
 Jadi saya tak makan la pil kurus tapi ada cuba minum slimming coffee. 
Ops! Bukan makin slim makin membulat ada la.
Nasib baik la jumpa Losyen Multifungsi Berkolagen ni. 
Dah la sejukk, bila kurus pun saya tak sedar.
Tup2 ramai yang tegur 'hey wawa makin slim ko sekarang ye'.
Happy sangat tau. 
Tq banyak2 sis (nama anda), walau produk dah laku keras still COACH saya sampai menjadi!
SERIUS! Sekarang saya tak boleh hidup tanpa SC di sisi."
-Puan Wawa, Puchong-

Taip "SC AWESOME" ‍‌‌‌‌‍‍‌‍‌‌‌📱‌‌ Whatsapp ke +6016 8292303
Taip "SC AWESOME" ‍‌‌‌‌‍‍‌‍‌‌‌📱‌‌ Whatsapp ke +6016 8292303
Taip "SC AWESOME" ‍‌‌‌‌‍‍‌‍‌‌‌📱‌‌ Whatsapp ke +6016 8292303

Testimoni Secret Correa




Alamak! Malu ada, bangga pun ada

Bila ibu sendiri & ibu mertua sudah menegur perubahan diriku yang sudah semakin langsing

Dulu perut buncit macam mengandung

Tapi sejak sapu SC ni, perutku dan kembali kempis

Berat pun dh turun 13kg

Baru je guna kurang dari 7 hari, tapi perubahan ini buat ku senang hati!

Cik abang pun dah tak senang duduk bila tengok diri ini yang sudah langsing..

Hehehe..

Siapa yang rasa berat memang TAK BOLEH TURUN

WhatsApp

+60168292303
+60168292303
+60168292303

Hilang 20kg semasa berpantang



TIADA YANG SEHEBAT SC!!

MENJADIKAN TEMPOHBERPANTANG ANDA SAAANGATT SELESA

TAKPERLU RISAU AKAN RASA RIMAS BILA BERBENGKUNG

ANDA TETAP RASA COOL

BELUM TAMAT TEMPOH BERPANTANG, BADAN LEBIH LANGSING DARI ANAK DARA

KAWAN SEPEJABAT TENGOK PUN TERNGANGA SEBAB TAK PERCAYA

ANDA TAK PERCAYA?

WHATSAPP KAWAN SAYA

NI NOMBOR DIA

+60168292303
+60168292303
+6016-8292303

Testimoni Secret Correa



Sakit Lutut Tapi Tak Sangka Badan Pun Makin Mengecil

Ni cheq na habaq mai pasai jiran cheq..

Kami panggil dia Mak Ti

Dia ni rajin sakit lutut

Cheq suruh la dia pakai Losyen Sejuk Secret Correa ni

Nak tau apa jadi???

Haaaa Tuu diiaaaaa

Dia bukan sapu d lutut saja, skali ngan perut  ngan lengan semua dia lumuq!!

Lepaih tu tau apa jadi??

Berat Mak Ti hat 105kg dulu tu la ni dah jadi 92kg ja dah.

Sakit lutut pun hilang tah kemana dh jugak.

Mak Ti duk syok x sangga la pasai berat dia dh kurang

Badan dia pun rasa ringan ja dia kata.

Nak salahkan sapa? Losyen tu la puncanya!!

Nak jd macam Mak Ti?

Mai whatsApp cheq

+06016-8292303
+06016-8292303
+06016-8292303
+06016-8292303
+06016-8292303
+06016-8292303


Testimoni Losten Kurus Sejuk Secret Correa



Anda nak bersalin tak lama lagi?

Anda sedang berpantang?

Saya syorkan anda LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA sebagai sapuan magic anda.

Berpantanglah dengan penuh cool

Sangat berkesan membuang angin, membuang darah kotor.

Rasanya sejuk dan selesa

Berat badan lebih cepat menyusut

Tiada gangguan proses penyusuan bayi

Nak info lanjut

Sila WhatsApp

+60168292303
+60168292303
+60168292303
+60168292303
+60168292303


Testimoni Losyen Kurus Sejuk Secret Correa




KAU GATAL AKU SENTAL

Rasa tak selesa sungguh bila kaki jadi gatal-gatal, jadi merah-merah plak tu.

Mujur ada SC Losyen kurus sejuk multifungsi pertama d Malaysia!

Hanya calitkan SC pada kulit bermasalah settle masalah

Setisp rumah wajib ada sebotol

Lepas awak WhatsApp 

+6016-8292303

Dia akan hantar guna pos laju!!

WhatsApp cepat!!

Makeup boleh sembunyi cela wajah



Makeup boleh sembunyi segala ‪#‎KECELAAN‬ Tapi LEMAK bagaimana 

Usah bimbang kita kasi ‪#‎SEMBUNYI‬ HAPUS terus ‪#‎LEMAK‬ dengan Losyen Secret Correa

 Sebelum tidur kita sapu
 Bangun tidur kita sapu
 Hilang 3KG 3 HARI hari
 Bukan itu sahaja LOST 3 INCI lagi
 Siapa tak nak kan
 Mana nk dapat??!
 TENTU DARI PENGEDAR YANG SAH

 WhatApps/Telegram 


  • +6016-8292303
  • +6016-8292303
  • +6016-8292303

Saya pengedar yang sah

 ‪#‎tutupceladenganmakeup‬ ‪

#‎hilanglemakdengansecretcorrea‬‬ 
‪#‎AgentDiperlukan
 #‎noMLM‬

Khamis, 10 September 2015

Kurus tetapi BUNCIT?


KURUS TETAPI BUNCIT
Dah cuba pelbagai produk dan cara tapi buncit tetap ada?? .
Nak tau cara nak hilangkan kebuncitan itu? .
Rahsia perut buncit akan dibongkarkan. .
Anda bakal mempunyai perut yang kempis dan ramping.
► Hanya sapu 2 kali sehari untuk kesan ketara.
► Seawal 3 hari telah menampakkan kesan.
► Jimat RM388 ringgit, tidak perlu ke pusat pelangsingan badan.

===========================

TESTIMONI 1 SC ni..saya guna tak sampai 1 tube dah nampak kebekesanannya..memang berbaloi-baloi - Puan Mahani.

TESTIMONI 2 Alhamdulillah, krim SC sudah sampai dah 2 hari...Wow! Memang terbaik antara yang terbaik, baru 2 hari saya guna memang nampak kesan yg menakjubkan...tak rugi saya beli - Puan Ida

TESTIMONI 3 Ira timbang berat hari tu memang ada perubahan la kak. Berat makin hari makin turun. Tak mcm sebelum ni timbang hari2 makin naik haha.. Best la kak.. - Cik Ira

TESTIMONI 4 SC ni sehari guna dah ada kesannya sebenarnya.saya dh rasa badan ringan dan perut dah buncit.rasa kempis dah.tak sangka sc bantu saya selepas bersalin anak ketiga.kalau la jumpa sc lebih awl-Pn Lina.

TESTIMONI 5 Kak hari mak saya jatuh,tangan terseliuh saya tak tahu nak buat apa.saya sapu SC.syukur sc sangat berkesan.bkn shj merampingkan saya tetapi blh digunakan seisi keluarga.tqs kak kenalkan saya dengan SC-Cik Deeja.

Kalau tahu jadi camni dari dulu lagi nak pakai

► Whatsapp "SC" segera untuk PROMOSI HEBAT BERGANDA
SMS > SC > KE > "016-8292303"
SMS > SC > KE > "016-8292303"
SMS > SC > KE > "016-8292303"
Saya tunggu whatsapp anda..
SEKARANG YE!!!